Uçtan Uca Etkin Tedarik Zinciri Yönetimi

20 Nisan Avrupa Tedarik Zinciri Günü kapsamında, LODER ve Slimstock işbirliğinde SCP Club olarak, Tedarik Zinciri trendlerini takip eden, gelişime hevesli ve yenliklere açık siz değerli katılımcılarımızla sektördeki Profesyonelleri buluşturduğumuz webinarlarımızdan bir yenisini daha organize etmeye karar verdik. Son dönemlerde öneminin bir kez daha anlaşıldığı “Uçtan Uca Etkin Tedarik Zinciri Yönetimi” konu başlıklı webinarımız 20 Nisan Çarşamba günü 13:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Tüm dünyanın içinden geçtiği süreçler bizlere bir kez daha gösterdi ki, günümüzün zorluklarla dolu, belirsiz ve değişen koşullarında, esnek, çevik ve görünürlüğün yüksek olduğu bir Tedarik Zinciri Yönetimi, şirketlerin gerek hayatta kalma gerekse büyüme hedeflerine ulaşmasında kilit öneme sahiptir.

Uçtan uca etkin bir Tedarik Zinciri Yönetimiyle talepleri derinlemesine kavrayarak buna cevap verebilecek dinamik bir tedarik planı oluşturur ve  bunun sonucunda hedeflediğiniz müşteri memnuniyetine ulaşırsınız.

Moderatörlüğünü LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN’ın üstlendiği ve değerli Tedarik Zinciri Profesyoneli konuşmacılarımız,

QWIC Chief Operating Officer Egemen TÜMTÜRK ve

Watsons Tedarik Zinciri Direktörü Serhat AKGÜL’ün

katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimize kayıt olmak  için “Kayıt ol” butonuna tıklayarak formu doldurmanız yeterlidir.

Ajanda

13:00-13:15 Prof. Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN Galatasaray Üniversitesi Mühendislik veTeknoloji Fakültesi Dekanı veLODER Yönetim Kurulu Başkanı

13:15-13:45 Egemen TÜMTÜRK QWIC Chief Operating Officer

13:45-14:15 Serhat AKGÜL Watsons Tedarik Zinciri Direktörü

14:15-15:00 Soru & Cevap

*Formu doldurduktan sonra katılım linki tarafınıza mail olarak iletilecektir.

Konuşmacılar

Prof. Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN

LODER Yönetim Kurulu Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı

Egemen TÜMTÜRK

Serhat AKGÜL

Menü