ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümünde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Kariyerine 1992-1995 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başladı.

1995-2004 yılları arasında Sabancı Holding – Kraft Foods International ortak girişimi olan MarSA Kraft’ta, Mühendislik, Ar-Ge, İş Geliştirme ve Üretim Operasyonlarında çeşitli rollerde görev aldı.

2004-2010 yılları arasında ise global çikolata ve şekerleme üreticisi Cadbury’ de Operasyon Direktörlüğü görevini yürüten Nazmi Civil, 2010 yılında, Cadbury’nin Mondelez International  tarafından satın alınmasıyla,  Ortadoğu ve Türkiye Bölgesi Tedarik Zinciri Direktörü oldu. Daha sonra mevcut görevlerine ilave olarak Mondelez International’ da Orta & Doğu Avrupa için Bölgesel Tedarik Zinciri tasarımı liderliğini üstlendi.

2013 yılında Yıldız Holding’e katılarak Tedarik Zinciri Grup Başkan Yardımcılığı görevini atandı. Yıldız Holding şirketi olan pladis’te Türkiye Tedarik Zinciri sorumluluklarının yanısıra, Global S&OP ve Tedarik Zinciri Ağı Optimizasyonu süreçlerinin tasarımına ve yürütülmesine liderlik etti.

Eylül 2020’ den bu yana HARIBO Türkiye’ de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdüren Dr. Nazmi Civil, profesyonel kariyerinin yanında, doktora eğitimini tamamlayarak 2022 yılı Haziran ayı itibarıyla Tedarik Zinciri Yönetimi alanında doktor unvanını elde etti.

Menü